Yunanistan Turistik Schengen Vizesi - Şirket Sahipleri

 

 

Şirket Sahipleri; Yunanistan Turistik Vize Başvurusu için bize ulaştırılması gereken Evrak Listesi


 

 

1. Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğuna hitaben, kaşe ve imzalı)
2. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
3. 2 Adet Biyometrik Fotoğraf (35x45 mm ölçülerinde, beyaz fon üzeri, güncel)
4. Güncel Şirket Evrakları (Orijnal Faaliyet Belgesi, Sicil Gazete, Vergi Levhası, İmza Sirküleri Fotokopileri)
5. SGK Hizmet Dökümü
6. Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 TL bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
7. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Güncel, aile bilgileriniz içerir, kaşe ve imzası)

* Araçla gidilecek ise

* - Yeşil Sigorta (Uluslararası Araç Sigortası) yapılması gerekmektedir.
* - Uluslararası Geçerli Ehliyet ( Beynelminel Ehliyet)

yeşil sigortauluslar arası ehliyet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tüm hakları saklıdır.