Turistik Vize - Doktor, Avukat, Diş Hekimi

 

 

avukalar için yunanistan vizesiAvukat, Doktor, Diş Hekimi, Eczacı, Mühendisler; Yunanistan Turistik Vize Başvurusu için bize ulaştırılması gereken Evrak Listesi

 

 

 

1. Pasaport (seyahat sonrası en az 3 ay geçerli)
2. 2 Adet Biometrik Fotoğraf (güncel, 35x45 mm, beyaz fon arkalı)
3. Vize Talep Dilekçesi (kurumun antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, kaşe, imza ve mühür)
4. Güncel Kurum Evrakları (Orijinal Oda Sicil Kaydı, Ticaret Sicil Gazetesi, İmza Sirküleri, Vergi Levhası fotokopileri)
5. Meslek Kimlik Kartı fotokopisi
6. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve SGK Hizmet Dökümü
7. Maaş Bordrosu (son 3 aylık , İmzalı ve kaşeli 
8. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ve Kimlik Fotokopisi 
9. Banka Hesap Dökümü (güncel, son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyeli, kaşeli, ıslak imzalı ve imza sirküleri ile)

* Araçla gidilecek ise

* - Yeşil Sigorta (Uluslararası Araç Sigortası) yapılması gerekmektedir.
* - Uluslararası Geçerli Ehliyet (Beynelminel Ehliyet)

yeşil sigortauluslar arası ehliyet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tüm hakları saklıdır.