Yunanistan Turistik Schengen Vizesi - Devlet Dairesi Çalışanları

 

 

devlet memurlar için yunanistan vizesiDevlet Dairesi Çalışanı; Yunanistan Turistik Vize Başvurusu için bize ulaştırılması gereken Evrak Listesi

 

 

 

1. Vize Talep Dilekçesi (kurumun antetli kağıdına, çalıştığına dair, Konsolosluğa hitaben, kaşe ve imzalı)
2.  Pasaport (seyahat sonrası en az 3 ay geçerli)
3. 2 Adet Biometrik Fotoğraf
4. Çalışma belgesi (bağlı bulunulan kurumun anteli kağıdına, mühür ve ıslak imzalı)
5. Resmi izin belgesi (bağlı bulunulan kurumun antetli kağıdına, mühür ve ıslak imzalı)
6. Maaş bordrosu (son 3 aylık, mühür ve ıslk imzalı)
7. Banka hesap özeti (son 3 aylık en az 4000 TL bakiyesi olan kaşe, ıslak imza ve banka imza sirküleri ile birlikte) 

 

* Araçla gidilecek ise

* - Yeşil Sigorta (Uluslararası Araç Sigortası) yapılması gerekmektedir.
* - Uluslararası Geçerli Ehliyet (Beynelminel Ehliyet)

yeşil sigortauluslar arası ehliyet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tüm hakları saklıdır.