Yunanistan Ziyaret Vizesi - Devlet Dairesinde Çalışanlar için

 

 

devlet memuru için yunanistan vizesiDevlet Dairesi Çalışanı; Yunanistan Aile Ziyareti Vize Başvurusu için bize ulaştırılması gereken Evrak Listesi

 

 

 

1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, kaşe ve imzalı)
2. Pasaport (seyahat sonrası en az 3 ay geçerli)
3. 2 Adet Biometrik Fotoğraf (güncel, 35X45 mm, beyaz fon arkalı)  
4. Davetiye (Yunanistan'dan gelecek, Belediye onaylı) ve (davet eden kişinin pasaport ya da kimlik kartı fotokopisi)  (Belge mail ya da faks ile gönderilebilir.)
5. Davetiye gönderen kişinin Maaş Bordrosu ya da Banka Hesap Dökümü (eğer seyahatin sponsoru olacaksa, son 3 aylık) (Belgeler mail ya da faksla gönderilebilir.) 
6. Çalışma Belgesi (bağlı bulunan kurumdan alınan yazı)
7. Görev Kimlik Kartı Fotokopisi 
8. Maaş Bordrosu (son 3 aylık, imzalı ve kaşeli) 
9. Banka Hesap Dökümü (son 3 aylık, en az 4000 TL bakiyeli, kaşe, imzalı ve imza sirküleri ile)
10. Gelir Belgeleri (tapu,kira sözleşmesi fotokopileri varsa)
11. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (aile ve adres bilgilerini içeren)

* Araçla gidilecek ise

* - Yeşil Sigorta (Uluslararası Araç Sigortası) yapılması gerekmektedir.
* - Uluslararası Geçerli Ehliyet ( Beynelminel Ehliyet)

yeşil sigortauluslararası ehliyet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tüm hakları saklıdır.